Mardin'de akrabalarının düğününden dönen Abdülmecit Karadeniz isimli kişi evine geldikten sonra silahını temizlemeye çalışırken tabancasının ateş alması üzerine namludan çıkan merminin kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Olay, dün akşam Kızıltepe ilçesi Taşlıca kırsal Mahallesinde yaşandı
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk edilen ve burada ameliyata alınan 9 çocuk babası 55 yaşındaki Abdülmecit Karadeniz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Merminin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve ameliyatta hayatını kaybeden Abdülmecit Karadeniz otopsi işlemleri için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.