Bursa'da hava sıcaklığı düşerken, gece yarısından itibaren etkili olan karla karışık yağış gün içerisinde de devam ediyor. Termometreler bugün en yüksek 8 dereceyi ölçerken, gece yarısından itibaren karla karışık yağış yerini kar yağışına bırakacak. Kar yağışı yarın da şehir genelinde yer yer etkili olmaya devam ederken, sıcaklık 2 dereceye kadar geriliyor.

Bursa'da hava sıcaklığında bugünden itibaren büyük düşüşler yaşanırken, soğuk hava sabah saatlerinde etkisini iyiden iyiye gösterdi.

Gece yarısından itibaren yüzünü göstermeye başlayan karla karışık sağanak yağışla birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 8 dereceye kadar yükseliyor.

Gün içerisinde şehir genelinde etkili olan yağışla birlikte sıcaklık akşam saatlerinde 3 derecelere kadar gerileyecek ve karla karışık yağmur yerini kar yağışına bırakıyor.

YER YER KAR YAĞIŞI GÖRÜLECEK

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da bugün ve yarın olmak üzere kar yağışıyla birlikte soğuk hava etkisini gösterecek.

Yarın için (Perşembe) yapılan tahminlere göre, kar yağışının şehir genelinde yer yer etkili olması beklenirken, sıcaklıklar ise 2 derecelere kadar geriliyor. Gece yarısı ise termometreler eksi dereceleri görüyor.

Cuma günü için yağışın ara vereceğini bildiren meteoroloji, sıcaklıkların gece eksi 5, gündüz ise 5 dereceye kadar yükseleceğini ve gün içerisinde parçalı bulutlu-güneşli gökyüzünün şehre hakim olacağını bildirdi.

Cumartesi günü için yeniden karla karışık sağanak yağışın beklendiği Bursa'da hava sıcaklığı 10 derecenin altında seyrediyor.

Pazar günü için de gece saatlerinde eksi 3 derecelere kadar düşen sıcaklık gün içerisinde en yüksek 7 derece olacak ve karla karışık sağanak yağış devam edecek.