Pandemi tedbirlerine büyük önem verilerek yapılan kongrelerde bu hafta, 26 Eylül Cumartesi günü Mudanya, 27 Eylül pazar (bugün) ise İnegöl kongreleri gerçekleşti.

Kongrelere Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Osman Mestan, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç, Vildan Yılmaz Gürel, Zafer Işık katıldı. Milletvekillerinin yanı sıra AK Partili Belediye başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve AK Sevdalılar katıldı.

2 İlçenin Başkanı Belli Oldu

Mudanya ilçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı İnci Söğütlü, İnegöl ilçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı Mustafa Durmuş güven tazelediler.

“Sen, Ben Yok. Biz Varız!”

İl Başkanı Ayhan Salman, AK Kadroların milletle aynı hedeflere kavuşturmak için durmadan, dinlenmeden inandığı yolda yürümeye devam ettiğini kaydederek, “Milletimiz tarih boyunca büyük hayallerin ve hedeflerin peşinde koşmuş, bunun için gece gündüz mücadele etmiştir. Bursa’mızda AK Kadrolar olarak; sen, ben değil, biz olursak başardığımızın farkındayız. Biz olduğumuz için 19 yıldan bu yana inandığımız yolda yürüyoruz. Dış politikadaki, ekonomideki, savunma sanayiindeki hamlelerin, sanayi ve teknolojideki gelişmelerin, kamudaki büyümenin, terörle mücadeledeki kararlılığın arkasında; Bursa’mıza değer katan onlarca, yüzlerce başarılı projenin arkasında hamdolsun bizler varız” dedi.