Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil, sağlık açısından sıkıntılı günlerini geride bıraktı.

EKRANLARA DÖNÜYOR!

‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olan Erbil, bu kez de maddi anlamda yaşadığı zorluktan bahsetti. 64 yaşındaki sanatçı, "Gelecek sezon ekranlara döneceğim" dedi.

Programda açıklamalar yapan Erbil, "İki senedir çok büyük zararım var, birikimlerim de gayrimenkuldü şimdi onlardan da kira gelmiyor. Yeniden başlayacağız çalışmaya. Ama çok şükür bu zamana kadar hiçbir şeyimi satmadım. Yoksa Serdar gibi olmuştum. Çocuklarımın hepsine birer ev aldım, gelecekleri garanti" şeklinde konuştu.

"DEVLETİMİZ YARDIMCI OLUYOR"

Kaçış sendromu hastalığıyla ilgili de konuşan Erbil söyledi:

"Ali Sadi ile aramız çok iyi kaçıp kaçıp geliyor ben de kalıyor. Annesi çok iyi yetiştiriyor. Çocuk yetiştirmek kolay değil. Kaçış sendromu Türkiye’de iki dünyada 30 tane var. Damarlarımdan su kaçıyor. Bir tedavi 40 - 50 bin lira tutuyor. Allah razı olsun devletimizden yardımcı oluyor. Eğer ilaç almazsam ölümcül boyutlara ulaşıyor. İtalya’da bana bu ilacı vermediler pahalı olduğu için. 21 günde bir uygulanıyor" dedi.