TV8 ekranlarında büyük bir merakla izlenen MasterChef Türkiye 2021 yarışma programında büyük final heyecanı yaşandı. Yarışmanın galibinin belli olduğu son bölüm, hem heyecan hem sevinç hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

FİNALİ SON ETABINDA BÜYÜK HEYECAN

MasterChef finalin son etabında Eren ve Tahsin'in yemekleri ayrı ayrı puanlandı. Şefler bu yemek için verdiği puanlar sonrasında MasterChef Türkiye 2021 şampiyonunu açıklamak için yarışmacıları çağırdı.

EREN 134 PUAN TOPLADI

Mehmet Yalçınkaya, Hasan ve Eren'in yemeklerine 8'er puan verdi. Danilo Zanna Hasan'ın yemeğine 8, Eren'in tabağına ise 9 puan verdi. MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanları ise Somer Sivrioğlu belirledi. Sivrioğlu Hasan'ın yemeğine 8 puan verdi. Hasan böylece 127 puanla MasterChef'i tamamladı. Sivrioğlu Eren'e 9 puan verdi. Böylece MasterChef şampiyonu 134 puanla Eren Kaşıkçı oldu.

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Aslen Nevşehirli olan 27 yaşındaki Hasan Biltekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu mezun oldu. Yemek sektöründe liseden beri yer alıyor ve Nevşehir Belediyespor'un mutfak şefliğini yapıyor. Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılan Hasan'ın madalyaları ile kupaları bulunuyor. MasterChef'e 2 kez katılan Biltekin, geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edememişti.