Bursalı başarılı ve genç şarkıcı Berna Duvarcı, ilk kez kameraların önüne geçti. Başarılı solist, söz ve müziğinin kendisine ait olduğu ‘Aşk Mevsimi’ adlı ilk single çalışmasına klip çekti.

Odunluk Mahallesi’ndeki Siesta Balkanpark’ta gerçekleştirilen çekimleri Ons Yapım üstlendi.

Bir haftada çekim ve kurgusu tamamlanan klipte başarılı şarkıcı Berna’ya, müzisyen Onur Severgün ve Gelişigüzel Sanatlar Kültür ve Sanat Derneği oyuncuları eşlik etti.

Yaşadığı heyecan ve mutluluğu dikkatlerden kaçmayan Berna Duvarcı, duygularını ise ‘’Çok heyecanlıyım dinamik bir şekilde geliyoruz. İlk single çalışmamızı yaptık. Biz dedik ki yılda 4 mevsim yok 5 mevsim var. O da Aşk Mevsimi. Aşk Mevsimi’yle geliyoruz. Çok heyecanlıyız’’ sözleriyle ifade etti.

Klip sosyal medya mecralarından yayınlanmaya başladı.

Berna Duvarcı:

Müziğe lise yıllarında gitar eğitimi alarak başlayan Berna Duvarcı, sahneyle de aynı yıllarda tanıştı. TRT İzmir radyosu sanatçısı Oğuz Özvardar’ın öğrencisi olan Berna, İzmir Bergama Belediye konservatuvarında Türk sanat müziği bölümünde koristlik ve solistlik yaptı. Üniversite döneminde ise büyük bir orkestra ile İzmir de özel sahnelerde yer aldı.

2008 yılından sonra Bursa Nilüfer Kent Konseyi TSM grubunda korist ve solistlik yapan şarkıcı, Bursa da faaliyet gösteren yerel televizyonlarda da Onur Severgün’le beraber başarılı yapımlara imza attı. Son 1 yıldır söz müziği kendisine ait şarkılar yazan Berna, ilk single ‘Aşk mevsimi’ ile başlangıç yaptı.