Bursaspor’da büyük vaatlerle göreve gelen Hayrettin Gülgüler başkanlığında, Emin Adanur liderliğindeki Bursaspor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig için iddialı takım kurabilmek adına ilk engellerden biri olan transfer tahtasının açılmasına ilişkin kongrenin yapıldığı tarihten buyana geçen yaklaşık 2 aylık süreçte, Bursaspor yönetimi sürekli çalıştıklarını açıklıyordu. 
Zaman zaman transfer tahtasını açamamaları için bazı kesimlerin yoğun çaba harcadığını iddia eden Emin Adanur, hem tepki gösteriyor, hem de transfer tahtasını açacaklarına dair verdiği sözleri yineliyordu. 
Ve 30 Temmuz günü Twitter üzerinden yaptığı “Bismillahirahmanirahim” şeklindeki paylaşımıyla transfer tahtasını açtıklarını iddia eden Anadur, hemen akabinde “Ayağa kalk Bursa” adı altında bir de yardım kampanyası başlatmıştı. 

TAHTA AÇIK DEĞİL…

Ancak transfer tahtasının açıldığı haberinin üzerinden günler geçmesine rağmen, transferi duyurulan isimlere imza attırılmamış olması kafaları karıştırırken, flaş bir iddia kamuoyunda konuşulmaya başlandı. 
Transfer tahtasının açılamadığı yönündeki iddialarla, “25 tane dosya var. Ufak dosyalarmış. Pazartesi ya da Salı gününe kadar ödenecekmiş. Burak Kapacak’ı satma sebebi de bu. 13 milyon lira elden alacaklar. 10 milyona yakın da sağdan soldan toparlamaya çalışıyorlar. Hayırlısı olsun” şeklinde çeşitli ortamlarda konuşulduğu öğrenildi. 

HANİ FUTBOLCU SATMAYACAKTIN?

Bu arada Emin Adanur’un “Bir tane bile futbolcu satmayacağız” açıklamalarını sosyal medyada paylaşan binlerce Bursaspor taraftarının kafalarında soru işaretleri oluştu. 
Taraftarların bir kaç gün daha gelişmeleri takip edip duruma göre tavır alacakları belirtildi.