Bursaspor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başarısız saha sonuçları nedeniyle TFF 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor’da yönetimin yaptığı hamleler pes dedirtiyor. Geçen hafta yapılan açıklama ile Burak Altıparmak, Aykut Akgün ve Cüneyt Köz ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Ancak aradan bir hafta geçtikten sonra yeni göreve getirilen genel menajerin yaptığı görüşme sonucunda 31 yaşındaki Burak Altıparmak affedilerek takıma döndürüldü.

Büyük şaşkınlığa neden olan gelişmenin ardından Bursaspor taraftarları sosyal medya üzerinden adeta ateş püskürdü. Bursaspor yönetimine büyük tepki gösteren taraftarlar, gençleştirme operasyonu adı altında 24 yaşındaki Emirhan Aydoğan’ın İstanbulspor maçında kadroya alınmamasını, Gençlerbirliği maçında da son 15 dakika da oyuna dahil edilmesini ve dünkü Türkiye Kupası maçında yine kadroya alınmamasını hatırlatarak, 31 yaşındaki Burak’ın affedilmesine anlam veremediklerini belirttiler.

Bursaspor’un Burak Altıparmak ile ilgili bilgilendirme amacıyla yaptığı sosyal medya paylaşımının altına çok sayıda yorum yaparak yönetime görevi bırakmaları çağrısında bulundu.