Haber Merkezi/Melisa Öztürer

2018-2019 sezonunda Frutti Extra Bursaspor Basketbol Süper Ligi'ne çıktığında futbol takımı küme düşmüştü. Bir taraf mutluyken diğer taraf ise üzgündü. Bu yıl da işler tam tersine döndü. Henüz lig tamamlanmamış olsa da içerisinde bulunduğumuz zaman dilimi için bu sefer işler tam tersine döndü. Futbol takımı genç oyuncularıyla tarih yazarken, basketbolda işler iyiye gitmiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Frutti Extra Bursaspor, sonraki haftalarda aldığı ard arda mağlubiyetlerle gözle görülür bir düşüşe geçti. Yeşil Beyazlı basketbolcular, şuana kadar oynadığı 13 maçta toplam 10 mağlubiyet alıp yalnızca 3 kez kazandı. Bu 10 mağlubiyetlerin 8'inin üst üste gelmesi de ''Takıma ne oluyor ?'' sorusunu beraberinde getirdi.

Aynı zamanda bu sezon ilk kez Avrupa'da mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, 7Days EuroCup'ta da 10 maçta sadece 3 kez parkeden galip ayrıldı.Frutti Extra Bursaspor'daki performans düşüklüğü basketbol gündeminin konusu olurken, Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin'den sonunda bir açıklama geldi. 

Takımın son durumuna ilişkin genel açıklamalarda bulunan Sezgin, Zor bir süreçten geçtiklerini belirterek vve yalnızlık çektiklerinin altını çizerek bu zor zamanları yine yeşil beyazlı renklere kendini adamış taraftarlarıyla aşacaklarını söyledi.

İşte Sezer Sezgin'in açıklamaları: