Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un rüya transfer olarak yorumladığı Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaştı.  İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, Sarı Lacivertli kulüp ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.

ABD'den de teklif alan Özil, yoğun ısrarlar sonucu tercihini Sarı Lacivertli camiadan yana kullandı. MLS ekibi DC United'ın özellikle yüksek bir ücret, kulüpten hisse ve pilot takım kurma yetkisi dahi önerdiği Özil, Fenerbahçe taraftarının önünde oynama hayaline ulaşmak için İstanbul'da karar kıldı. Fenerbahçe'yle 3.5 yıllık anlaşma imzlayacak Özil'in, ligin ikinci yarısındaki maaşını  Arsenal ödeyecek. Yeni sezonla birlikte 2.5 milyon Euro imza parası alacak olan Özil, bu transfer sonucu yıllık  5 milyon Euro kazanacak.

ACUN ILICALI ÇOK UĞRAŞTI

Yıldız futbolcunun transferinde  en önemli pay sahibi ise  Acun Ilıcalı oldu. Ünlü televizyoncunun  ikna çabaları  sonucu transfer sadece imzaya kaldı. Özil, Acun'un uzun uğraşları sayesinde Sarı Lacivertli formayı giyecek.



KARİYERİNDE BİR ÇOK KUPA

Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu olan Mesut Özil, İngiltere'de Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; İspanya'da Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa kazandı. Özil, Almanya'da Werder Bremen ile de bir lig kupası kazandı.


KISIKLI'DA CUMHURBAŞKANI'NA KOMŞU OLUYOR

Manken eşi Amine Gülşe ile İstanbul Kısıklı'da büyük bir arazide yaptırdığı villada kalacak olan Mesut Özil, evin her ayrıntısıyla da kendisi ilgilendi. Cimnastik salonu ve tenis kortu da bulunan evinde yaşayacak Özil, villadaki son çalışmalar bittikten sonra buraya taşınacak.