Yıldırım Belediyesi, Bursa Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Okullar Arası Artistik Jimnastik Ferdi ve Takım Müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Yıldırım Belediyesi, spora ve sporcuya sağladığı destek ile amatör branşlarda başarılara imza atarken, spor yatırımları ile yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonların merkezi olma noktasında hızla ilerliyor.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen müsabakalara erkek ve kızlarda toplam 33 okuldan 22 sporcu katıldı. Yarışmaya özellikle öğrencilerin velileri ve sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Okullar Arası Artistik Jimnastik Ferdi ve Takım Müsabakaları sonunda Minik Kız B Ferdi’de Elif Karabalık, Minik Kız A Ferdi’de İrem Karabalık, Minik Erkek A Ferdi’de Furkan Ezen, Minik Erkek B Ferdi’de ise İsmail Göktan birinci olurken, Minik Kızlar A Takım’da İhsan Dikmen 4 İlkokulu, Minik Kızlar B Takım’da Özel Nilüfer Yönder İlkokulu, Minik Erkekler A Takım’da Özel 3 Mart İlkokulu, Minik Erkekler B Takım’da ise Uğur İlkokulu birincilik kürsüsünün sahibi oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor Yıldırım İlçe Müdürü Mehmet Demirci ile Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanvekili Mumammer Özbey ve Yıldırım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Ören takdim etti.