Bursaspor'da TFF 1.Lig'in 22. haftasında deplasmanda  Balıkesirspor'a karşı alınan 3-0'lık mağluniyet moralleri iyice bozdu. Bu maçla birlikte üst üste 3 haftadır galip gelemeyerek puan kayıpları yaşayan Timsah'ta gözler maç sonu açıklamalar yapan Mustafa Er'e çevrildi. Genç teknik adam maç sonu yaptığı konuşmada koronavirüs nedeniyle nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiklerinin altını çizerek fiziksel anlamda yetersizliklerini dile getirdi. 

Mustafa Er,  "Bunu çok acil bir şekilde kapatmamız gerekecek. Bugün üst gruba yaklaşma anlamında çok ciddi bir avantaj kaybettik. Ancak önümüzde çok önemli iki maç oynayacağız, bu iki karşılaşmayı da kazanıp üst gruba yaklaşmak ve bu yarışın içinde olmak istiyoruz, oyuncularımız bunu hak ediyor. Oyuncularıma da bunu söyledim. Bu noktadan sonra bırakacak bir durumumuz yok. Biz gül bahçesinde bir birimizi bulmadık ki zor günde terk edelim. Onlarla beraberiz, ben onlara çok güveniyorum.''dedi.

Genç çalıştırıcı takımdaki kötü havanın bir an önce gideceğini ve  tekrar yükselişe geçeceklerini ümit ettiğini belirtti.