Bursa’da yaşayan Artvinliler tarafından kurulan ve 2020 yılının kasım ayında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tescili yapılan Livanespor’da yönetim kurulu üyeleri Başkan Osman Akyürek öncülüğünde kent genelinde tanıtım gezilerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Artvinli olan ve Bursa’nın ağabeyi konumundaki eski Bakan Faruk Çelik’e ziyaret gerçekleştirildi. Bakan Çelik’e kulübün bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve hedefleri hakkında sunumun yapıldığı ziyaretin sonunda forma hediye edildi.

Faruk Çelik de sportif oluşumlara ve faaliyetlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra de destek vereceğini belirterek, Livanespor yönetimini tebrik etti.

Faruk Çelik’e yapılan ziyarette, Kulüp Başkanı Osman Akyürek’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Kükürtlü Mahalle Muhtarı Canan Akın Erdem, As Başkan Yener Üstündağ, Uğur Demir, Teknik Direktör Tamer Güyen, A Takım Antrenörü Tarkan Civelek, A Takım Antrenörü ve Altyapı Koordinatörü Önder Bilgin ve Futbol Şube Sorumlusu Gökçen Güyen hazır bulundu.

Artvin’in eski adının verildiği olan Livanespor futbol takımı, lig serüvenine TFF 2. Amatörden başlayacak. Sonraki dönemler için de diğer salon branşlarının faaliyetleri de hedefleniyor.

Kısa zaman da Bursa şehrine spor anlamında renk katan Livanespor Kulübü, bu kentte yaşayan Artvinlilerin birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağlamayı da amaçlıyor.