Misli.com 2.Lig'deki gidişatını düzeltmek için takıma takviye yapmayı sürdüren İnegölspor bir ismi daha kadrosuna kattı. Bordo Beyazlılar TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu forması giyen stoper Seydi Kayasoy ile 1,5 yıllığına el sıkıştı. 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Ozan Can, devre transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek,Seydi kardeşimiz inşallah ikinci devre takımımıza katkı sağlayacak ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Şuanda görüştüğümüz oyuncularımız var. İnşallah yapacağımız transferlerde ikinci devre daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

İnegölspor'a imza atan Seydi Kayasoy ise “Öncelikle İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. İnegölspor zor bir süreçten geçti ama son maçlarda toparlanarak yukarılara doğru tırmanmaya başladı. İnşallah ikinci devre elimden gelen gayreti göstererek İnegölspor’un başarılı olması için mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarımızla birlikte İnegölspor’u hek ettiği noktalara getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenerek transferimi gerçekleştiren kulüp başkanımız ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. Anlaşmanın hem şahsıma hem de İnegölspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.