Celta Vigo'nun 13 milyon euro yatırım yaptığı oyuncu için birçok kulüple görüştüğü ancak hiçbirinin Emre Mor'a sıcak bakmadığı öğrenildi.

Milliyet Skorer'deki habere göre, Emre Mor adeta ortada kaldı. Henüz 19 yaşındayken futbolunu geliştirmek için belki de dünyadaki en doğru yere, Borussia Dortmund'a giden Emre Mor, burada teknik direktörüyle tartışıp önce kadro dışı kalmış, sonra da gönderilmişti.

Celta Vigo'nun Dortmund'tan 13 milyon euro ödeyerek kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak konumlandırdığı Emre Mor, burada da defalarca kadro dışı kalınca işler sarpa sardı.

Milli takımdan babası gibi gördüğü Fatih Terim'le çalışıp her şeyi yoluna koymak üzere geldiği Galatasaray'da da yine umutları boşa çıkaran Emre için artık yolun sonu gelmiş gibi görünüyor.

6 aylık Galatasaray macerası Fatih Terim'e rağmen hüsranla sonuçlanan ve sonraki Olympiakos deneyiminden de eli boş dönen Emre Mor, Celta Vigo'nun tüm uğraşlarına rağmen hiçbir yere gönderilemiyor.

Celta'nın 13 milyon euro'luk yatırımı ve Emre Mor'un yaşaması muhtemele parlak kariyeri boşa gitmiş gibi görünüyor.

Celta Vigo, 22 yaşındaki oyuncu için Avrupa'dan alt lig takımları da dahil olmak üzere birçok kulüple görüşmesine rağmen henüz kimseyi ikna edebilmiş değil.

İspanyol basını, görüşülen hiçbir takımın Emre'ye sıcak bakmadığını yazdı.