Bursaspor'da bu sezon takıma en çok katkı koyan isimlerin başında gelen Emirhan Aydoğan ve Batuhan Kör için talipler bir bir kapı çalmaya başladı. Bu 2 ismin İsmail Çokçalış ve Burak Kapacak ile birlikte başka kulübe satıldığı iddiaalarıyla geçen haftanın ardından ilk resmi teklif Trabzonspor'dan geldi. Genç ve gelecek vadeden bir kadro oluşturmayı hedefleyen Karadeniz temsilcisi, Emirhan Aydoğan ve Batuhan Kör için Bursaspor'a resmi teklif götürdü. 

Taraflar arasında pazarlıkların başladığı belirtilirken konuyla ilhili kulüpten resmi bir açıklama gelmedi. 97 jenerasyonunun kilit isimlerinden Emirhan Aydoğan bu sezon takımına 7 gol 3 asistlik katkı sağlarken 20 yaşındaki Batuhan Kör ise 11 gol 1 asistlik perfromansıyla en golcü oyuncu oldu. 

Bordo Mavili camianın 2 oyuncuda ısrarcı olduğu bildirilirken, Trabzon'da yerel gazeteler transfer haberini paylaştı. Karadeniz Gazetesi, Bursaspor'un Emirhan için 1,5 milyon Euro, Batuhan için de 1 milyon Euro bonservis bedeli istediğini, Trabzonspor'un ise buna karşılık 2 futbolcu için toplam 2 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satışından da oyuncu başına yüzde 25 pay vermeyi önerdiğini haberine yansıttı.