Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla siyah-beyazlılar ligde 7 maç aradan sonra mağlup oldu

Maçtan dakikalar

56. dakikada topla birlikte rakip yarı sahaya geçen Marcao, pasını sol kanattan savunma arkasına sarkan Saracchi’ye verdi. Bu oyuncunun ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sol çaprazdan yaptığı vuruşu kaleci Ersin ayaklarıyla oyun alanına çeldi.
67. dakikada Larin’in ceza yayı yakınlarından verdiği pasta sağ tarafta topla buluşan Ghezzal’ın ceza alanına girerek çaprazdan çektiği şut kaleci Muslera’da kaldı.
76. dakikada savunmada Rosier’in sektirdiği topu kapan Emre Kılınç, kaleci Ersin’i geçip ceza sahası sol tarafında son çizgiye indikten sonra pasını altıpas yakınlarındaki Arda Turan’a gönderdi. Arda’nın müsait pozisyondaki vuruşu ağlarla buluştu. 3-1

Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla siyah-beyazlılar ligde 7 maç aradan sonra mağlup oldu. Son olarak 32. haftada Kasımpaşa deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Sergen Yalçın’ın ekibi, sonrasında çıktığı 7 karşılaşmadan 5 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Alanyaspor, BB Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Hatayspor karşılaşmalarından 3 puanla ayrılan Beşiktaş, Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında ise rakipleriyle berabere kalmıştı.