Önümüzdeki sezonun kadro yapılanma çalışmalarına başlayan Galatasaray, önceliği orta saha mevkisine verdi. Fatih Terim'in raporuna göre listesini oluşturan yönetim, ilk sıraya Hakan Çalhanoğlu'nu aldı. Milan'la olan sözleşmesini uzatmayan milli yıldızın transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Transfer çalışmalarına devam eden Serie A devinin sürpriz bir isim için devreye girdiği iddia edildi. Porto ile olan kontratı haziran ayında sona erecek olan Brezilyalı 10 numara Otavio için Milan'ın devreye girdiği kaydedildi. Hakan Çalhanoğlu'dan gelen son hamle Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken, Milan'ın bu transfer girişimi yıldız orta sahayı sarı-kırmızılılara bir adım daha yaklaştırdı..

Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışındaki iddisını sürdüren Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Gedson Fernandes'in kiralık sözleşmesinin sona erecek olması ve Younes Belhanda ile yolların ayrılmak istenmesi, sarı-kırmızılı takımda orta saha transferini zorunlu kılıyor..Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre kadro yapılanmasını inşa eden Aslan, listesini oluşturmaya başladı.

A Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'ın orta saha hedefleri arasında bulunuyor. Fatih Terim, Milan ile sözleşme yenilemeyen 27 yaşındaki futbolcunun transferini özellikle istiyor..

MILAN OTAVIO İÇİN DEVREDE!.

İtalyan devi Milan, Galatasaray'ın orta sahadaki ilk hedefleri arasında bulunan Hakan Çalhanoğlu'nun yerine oyuncu bakıyor.İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, kırmızı-siyahlılar, Porto'nun yıldız 10 numarası Otavio için devreye girdi..Kulübünün yaptığı sözleşme yenileme teklifini reddeden 26 yaşındaki yıldız futbolcunun olası Milan'a transferi Hakan Çalhanoğlu'nu Galatasaray'a yaklaştıracak..