İlk iki haftayı bir puanla kapatan Bursaspor, evinde Eyüpspor’a da 2-0 yenilerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Bitci Timsah Stadı’nda Emre Kargın’ın yönettiği mücadelede konuk takımın golleri 65’te Timur ile 86. dakikada Pa Dibba’dan geldi. Yeşil beyazlı takımın, 26. dakikada Batuhan’la bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İlk iki haftayı bir puanla kapatan Bursaspor, evinde Eyüpspor’a da 2-0 yenilerek büyük hayal kırıklığı yarattı.

TFF 1. Lig'de 3. hafta sonunda Bursaspor, 2. mağlubiyetini yaşarken 1 puanla ligde 15. sırada yer aldı.

Konuk ekip Eyüpspor ise ligdeki 3. Maçından da galibiyetle ayrılarak, puanını 9'a yükselterek ligin zirvesini Ümraniyespor ile paylaştı.

Maçtan dakikalar
8. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Bülent Uzun, sol çaprazdan kaleye şut denedi. Top az farkla üstten auta gitti.
12. dakikada Taşkın İlker, havadan gelen topa düzgün bir kafa vuruşu yaptı. Ancak top az farkla auta gitti.
13. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç, ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde buldu. Vuruşunda defans topa müdahale edince mutlak gol pozisyonu kornerle sonuçlandı.
19. dakikada Onur Atasayar’ın hatasında top Bekir Yılmaz’ın önünde kaldı. Kaleciyi kaleden uzak gören Bekir Yılmaz, ayağının dışıyla kaleyi yokladı. Top az farkla auta gitti.
26. dakikada ceza sahası içinde etkili olan Bursaspor, Batuhan Kör’le golü buldu. Ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
44. dakikada Emirhan Aydoğan’ın kornerden yaptığı ortaya iyi yükselen Luka Capan’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti.


48. dakikada Batuhan Kör’ün pasında ceza sahası içinde topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Namiq Alasgarov, plase yaptığı vuruşta topu ağlara gönderemedi.
57. dakikada Caner Hüseyin Bağ, ceza sahası içine yapılan ortada havalanan topa yarım vole vurdu. Top kaleci Erhan Erentürk’te kaldı.
65. dakikada Umut Bulut’un pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Timur Temeltaş, tek vuruşta topu ağlara gönderdi. 0-1
80. dakikada Muhammed Akarslan, sağ taraftan yapılan ortaya gelişine bir vuruş çıkarttı. Kaleci Erhan Erentürk, topu son anda parmakların ucuyla kornere çeldi.
86. dakikada oyuna sonradan giren Pa Dibba, ceza sahasında içinden çok sert bir vuruş çıkarttı ve top ağlarla buluştu. 0-2