Bu yıl ligler başladıktan sonra Bursaspor’la ilgili birçok kez video çektim. Yapılan yanlışlara, Bursaspor’un nasıl uçuruma sürüklendiğine dikkat çekmeye çalıştım. Genel olarak Bursaspor taraftarları bana hak verse de trol hesaplardan tepki mesajları gönderenler, hakaret ve tehdit edenler de oldu. Ancak ben doğru olarak gördüğümü söylemeye devam edeceğim.

Bursaspor'un yönetim sorunu var

Şimdi Bursaspor’un en başından beri yönetim sorunu olduğunu söylemiştim. Yine söylüyorum. Zaten kötü yönetilmese TFF 1. Lig de düşme potasında olmazdı. Futboldan bihaber insanlar bir araya gelmiş, Bursaspor’u yok ediyorlar. Bu arada ben şunu da söylemek isterim. Bursa’da birçok gazeteci de benim gibi düşünüyor da sadece dile getirmiyorlar. Bazı kaygıları var. Onlara da hak veriyorum. Ama ben dile getirmeye devam edeceğim.

Emirhan Aydoğan Bursaspor'dan resmen ayrıldı

Biliyorsunuz Bursaspor’un altyapısından yetişmiş ve takım kaptanlığına kadar yükselmiş Emirhan Aydoğan dün itibariyle Bursaspor’dan resmen ayrıldı. Çok da duygulu bir veda videosu hazırlamış. Açıkçası duygulanarak izledim. İzlemeyenlere tavsiye ederim.

Emirhan’ın takımdan ayrılmasının ardından Bursaspor’un genel midir idari midir bilmiyorum ama menajerlik görevini üstelenen kişi, twitter hesabından Enes Ünal’ın fotoğrafıyla birlikte “tenhada başka kalabalıkta başka konuşmamak lazım” diye bir twit attı. Ya burası Bursaspor arkadaş ya. Adında olduğu gibi spor kulübü. Nedir bu Kurtlar Vadisi jargonu anlamak mümkün değil. Tabi Bursaspor taraftarı da artık sezon başından beri gerilimden başarısızlıktan bıktı usandı. Ve bu mesaja tabiri caiz olur mu bilmem ama tepki olup yağdılar.

Nedir bu Kurtlar Vadisi jargonu?

Sonrasında bu arkadaş, yanlış anlaşıldığını belirterek özür dileyip konuyu kapatması gerekirken, bu kez de “her şeyi yanlış anlayan zavallılar” şeklinde yeni bir twit atarak taraftarı aşağıladı. Görev yaptığı kulübün taraftarlarına zavallı demesine de ne demek lazım gerçekten bilemiyorum… Tabi Bursaspor taraftarı diğer taraftarlara benzemediğini bir kez daha gösterdi. Tepkiler daha da arttı.

Böyle olunca da Kurtlar Vadisi jargonuyla sosyal medya fedailiği yapan arkadaş vitesi geri taktı ve hesabı kapattı.

Derhal yönetimden uzaklaştırılmalı !

Bursaspor’da normal bir yönetim anlayışı hakim olsa derhal bu kişi görevden uzaklaştırılırdı. Ama bunu bu yönetimden beklemek de ne kadar doğru yorumunu sizler yapın.

Benim söyleyeceğim şey bir kez daha şudur. Düşün Bursaspor’un yakasından.

Kalın sağlıcakla…