Gerçekten ne denebilir bilmiyorum. Ama birkaç cümle ile fikirlerimi paylaşmak isterim. Bu arada fikirlerimiz, yazdıklarımız birilerinin hoşuna gitmiyormuş. Varsın gitmesin. Çünkü biz doğruları yazıyoruz söylüyoruz onların da işine gelmiyor.
Ya Allah aşkına yaptığınız iş ortada. Bursa’nın çocuğu Bursasporlu Mustafa Er’i daha ilk maçtan ‘her maçın günahı da bedeli de olur’ diyerek kaçırdınız. Oysa Mustafa Hoca’ya sormadan transferler yaptınız sonra da hedef haline getirmeye çalıştınız.
Sonrasında iki maç daha oynadı Bursaspor ve ikisini de kaybetti. Aslında taraftarı kahreden Bursaspor’un yenilgileri değil, oynadığı futboldu.
Hele Eyüpspor maçı gerçekten rezaletti. İsabetli şut atamadı Bursaspor.
Bugün resmi açıklama olmadı ama bu iki maçın bedeli de ödetilmiş. 6 futbolcu kadro dışı bırakılmış. Kadro dışı bırakılan futbolculardan Ozan İsmail Koç ile Aykut Akgün mevcuttaki futbolcular, diğer 4’ü ise yeni transfer edilen Ozan Sol, Hasan Ayaroğlu, Ufuk Budak ve Jorquera.
Dünyanın neresinde var böyle bir şey bilemiyorum. Transfer ettiğiniz futbolcuları 3 maç sonrasında kadro dışı bırakıyorsunuz. Peki neden? Açıklama yapılması gerekmiyor mu? Bu futbolcuları kim önerdi de aldınız. Nasıl futbolcu olduklarını bilmiyor muydunuz?
Yazık değil mi Bursaspor’a.
Hadi diyelim yeni teknik direktör Fatih Tekke’nin isteği doğrultusunda kadro dışı bıraktınız. Peki bu futbolcuların kadro dışı bırakılması ve sonrasında gönderilmesinin bedelini kim ödeyecek? Sonuçta Bursaspor’un kasasından para çıkacak.
Eyüpspor maçından sonra Fatih Tekke 4 transfer istemiş. Fatih Hoca'nın alınmasını istediği futbolcuları alacak mısınız? Eğer alacaksanız bu hakkı neden Mustafa Er’e tanımadınız?
Soracak çok fazla soru var. Bursaspor’un şu an ki gidişi gidiş değil. İnşallah milli ara iyi değerlendirilir de Altınordu maçıyla yeni bir başlangıç yapılır. Bu benim temennim. Ancak asıl söylemek istediğim, birileri çıkıp Bursaspor’u kurtarmalıdır.