Kulübün sportif direktörlüğüne Merthan Açıl'ı getirmeyi planlayan Ilıcalı, transferleri de Açıl'ın raporu doğrultusunda gerçekleştirmeyi planlıyor. Sittard, Union Berlin'den forvet Sebastian Polter'i bonservis ödemeden kadrosuna kattı. 

Son günlerde Hollanda’nın Fortuna Sittard futbol kulübü satın almasıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı’dan yeni bir hamle geldi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ı aldığını duyurmuştu.

Sürpriz bir karar alarak futbol dünyasına resmi anlamda ilk adımını atan Acun Ilıcalı, Hollanda liginin son yıllardaki önemli takımı Fortuna'nın büyük bir kısmına sahip oldu.

Ilıcalı'nın Fortuna Sittard'ı aldıktan sonra yapacağı transfer hamleleri de şimdiden konuşulmaya başlandı.

Fortuna Sittard transferde sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. Kulübün sportif direktörlüğüne Merthan Açıl'ı getirmeyi planlayan Ilıcalı, transferleri de Açıl'ın raporu doğrultusunda gerçekleştirmeyi planlıyor.

POLTER'İ BONSERVİS ÖDEMEDEN KADROSUNA KATTI

Ilıcalı, futbolcu Sercan Yıldırım’ı transfer edebileceğine ilişkin sinyaller vermiş, Sercan Yıldırım da bu gelişmeyi doğrulamış. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Fortuna Sittard, Union Berlin'den forvet Sebastian Polter'i bonservis ödemeden kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Union Berlin forması giyen Polter, 13 maçta 2 gol atıp 2 de asist yaptı.