UEFA Uluslar Ligi'nde Ay Yıldızlı ekibimizin mücadelesi Türkiye Macaristan milli maçı ile yaşanacak. Uluslar Ligi B Ligi'nde Macaristan ile ilk mücadelesine çıkacak olan Türkiye, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde grubun ilk haftasında avantajı elinde bulunduracak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in rakibin taktik yapısına en uygun ilk 11 ile sahaya çıkacağı Türkiye Macaristan maçı, A Milli Takım'ın 9 ay sonra çıkacağı ilk karşılaşma olacak.

Diğer yandan maça kısa süre kala A Milli Takımın ilk 11 kadrosu belli oldu. İşte, Milli maçın kanal bilgileri ve karşılaşma öncesi son detaylar...

İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Mert, Merih, Çağlar, Umut, Kaan, Mert Hakan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Kılınç, Ahmed Kutucu, Burak Yılmaz

Macaristan: Gulacsi, Fiola, Lang, Orban, Atilla, Nagy, Siger, Holender, Szoboszlai, Sallai, Szalai.

Milli maç için nefesler tutuldu. Türkiye Macaristan maçı ile tam 9 ay sonra sahaya çıkacak olan A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi Mücadelesi kapsamında Macaristan'ı konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, ekran başından canlı izlenebilecek. Tarihi boyunca Macaristan ile 14 kez karşı karşıya gelen Türkiye, 8 mağlubiyet ve 4 galibiyet ile sahadan ayrıldı. Kendi evinde oynadığı 7 mücadeleden 3 galibiyet elde ederken 3 kez de mağlup ayrıldı. Peki, Türkiye Macaristan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi bazı bilgiler..

TÜRKİYE MACARİSTAN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye, Uluslar Ligi B Ligi 3.Grup ilk maçında Macaristan'ı ağırlayacak. 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Dias yönetecek.