CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’ni Ayvalıdere üzerindeki tarihi taş köprünün gördüğü hasarın onarmamakla suçlarken, mahallenin muhtarı Ayşenur Amanat Sayan’ın sosyal medya hesabından BUSKİ’nin konuya ivedilikle müdahale ettiği yönündeki paylaşımı Fırat Yılmaz’ı zor duruma soktu. 

Özellikle hasarlı köprü önünden poz vererek yaptığı paylaşıma yorum yapan çok sayıda vatandaş, daha önce de eksik ve teyit edilmemiş bilgilerle yaptığı sosyal medya paylaşımlarının ardından hem partisini, hem de belediye başkanlarını zor durumda bırakan Fırat Yılmaz’a “Yine Çaktın” sözleriyle tepki gösterdi. Fırat Yılmaz’a oradan fotoğraf çekip paylaşım yapmak yerine yetkilileri haberdar etmesi gerektiği konusunda birleşen vatandaşlar, Yılmaz’ın çözüm bulmak yerine “siyasi şov” yaptığını belirtti. 

GÖKHAN DİNÇER’DEN ÇAĞRI
CHP Nilüfer İlçe Başkanı Yılmaz’ın paylaşımının altına yorum yapanlardan biri de AK Parti Nilüfer Meclis Üyesi Gökhan Dinçer oldu. AK Parti’nin Nilüfer’de çözüm odaklı bir muhalefet anlayışını benimsediğini hatırlatan Dinçer, Yılmaz’a Büyükşehir Belediyesi’nin sorunun çözümüne yönelik yaptığı çalışmayı da duyurup duyurmayacağını sordu. Dinçer’in yorumu şöyle: “Sayın Başkan ben Ak Parti Gurubundan Nilüfer Belediye Meclis Üyesiyim .Bütün Meclis şahittir ki biz muhalefeti çözüm odaklı yapmaya çalışıyoruz. Bir sorun tespit ettiğimizde iletişim kurup düzeltmeye çalışıyoruz. Acaba siz bu sorunu tespit edince önce yetkilileri bilgilendirdiniz ardından olumsuz cevap mı  aldınız yada ilgilenilmediğini gördüğünüz için mi bu paylaşımı yaptınız. Eğer böyleyse tebrik ederim ama hiç bir yetkiliye bilgi vermeden bu paylaşımı yaptıysanız lütfen yanlış anlamayın ama sizin çözüm istediğinizi düşünemem. Şu an Muhtarımız paylaşım yapmış sorunun çözümüne yönelik ilk müdahale yapılarak yaya güvenliği sağlanmış ,ilgilenildiğini de iletmiş.
Siz de böyle bir paylaşım yapacak mısınız...”