Bildiğiniz gibi gelecek hafta sonu AK Parti Bursa’da ilçe kongreleri başlıyor. Bugüne kadar edindiğim istihbaratları sizlerle paylaşmıştım. Çok şükür hiç yanılmadım. Hangi ilçe başkanlarının görevine devam edeceğine dair paylaşımlarıma ek olarak, bugün de aday olması muhtemel isimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Aslında muhtemel demek benim tarzım değil. Ben yine iddiamı ortaya koyuyorum. Bazı isimleri sizlerle paylaşacağım. Siz de bir yere not edebilirsiniz. Son birkaç gündür ilçe başkan adaylarının belirlenmesi için AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman öncülüğünde AK Parti Trabzon Milletvekili ve Bursa Koordinatörü Muhammet Balta’nın da katılımıyla mülakatlar yapıldı.

O mülakatlarda İnegöl İlçe Başkanlığı için Ankara’ya AK Parti Genel Merkezi’ne götürülmesi muhtemel 3 ya da 4 ismin olduğunu söyleyebilirim. Bu isimlerden biri ilçe başkanlığı için aday olacak. Ama ben yüksek ihtimalle aday olacağını öğrendiğim kişinin ismini paylaşmak isterim. Bu kişi Mustafa Durmuş. Teşkilatlardaki talebin yanı sıra, temayülde ve mülakatlarda ismi öne çıkan kişi Mustafa Durmuş diyebilirim. Bilmeyenler için söylüyorum. Mustafa Durmuş, mevcut yönetimde teşkilat başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. 

Bu arada Mustafa Durmuş’un İl Başkanı Ayhan Salman’ın akrabası olduğuna dair de bazı yazılar okumuştum. Tabi bunun önemli bir ayrıntı olabileceğini düşündüğüm için hemen araştırdım. Ayhan Başkan ile Mustafa Durmuş’un hiçbir akrabalık bağı yok.

AK Parti’nin seçim kazanma adına temeller oluşturmaya çalıştığı Nilüfer’de de birçok isim mülakatlarda yer aldı. Kim bu isimler?

ENHAR GÜNEŞ'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...