Meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu, kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, çıkan haberlere yanıt verdi.

Melisa Şenolsun, 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne katıldı. Ünlü oyuncunun özel hayatıyla ilgili itirafı dikkat çekti.

Son olarak Atiye dizisinde boy gösteren Melisa Şenolsun cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti.

Ünlü oyuncu 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Melisa Şenolsun ve Ekin Mert Daymaz'ın Cihangir'de birlikte eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin, aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

AŞK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Instagram hesabından yayınladığı hikaye ile aşk iddialarına yanıt verdi. Şenolsun, "Arkadaşlar panik yok, kalbim boş. Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya" ifadelerini kullandı.

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Zorlu PSM'de gerçekleşen 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği gecede Melisa Şenolsun şıklığıyla göz doldurdu.

Siyah göğüs dekolteli elbisesi ile ödül töreninde boy gösterdi. 25 yaşındaki ünlü oyuncu, iddialı kıyafeti ile beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddia edilen Şenolsun, "Bunu burada da soracaksınız yani! Ben bununla ilgili açıklamamı yaptım. Teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.