Sangu'nun, eski menajerinin 'haksız yere sözleşmeyi feshettiği' iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı. Mahkeme, eski menajer Başar Okay'ı haklı bularak Elçin Sangu'nun 100 bin dolar cezai şart parası ile 2 milyon 378 bin lira maddi tazminatı 6 yıllık faiziyle birlikte ödemesine hükmetti.

"MÜVEKKİLİM, ELÇİN SANGU'YU KEŞFEDİP İZMİR'DEN İSTANBUL'A GETİRMİŞTİR"

Duruşmada beyanda bulunan Başay Okay'ın avukatı, "Müvekkilim, Elçin Sangu'yu keşfedip İzmir'den İstanbul'a getirmiştir. Diksiyon eğitiminden oyuncu koçluğuna kadar hepsiyle ilgilenip çeşitli dizilerde rol almasını sağlamıştır. Ancak davalı sözleşmeyi haksız yere feshedip yeni bulduğu bir menajer ile aynı sözleşme imzalamıştır. Davamızın kabulünü istiyoruz" dedi.

"BİZ KENDİSİYLE AĞLAYARAK AYRILDIK"

Davalı Elçin Sangu ise "Başay Okay'ın kendisi beni yanına çağırdı. Bana, 'ben sana yetemiyorum' diyerek menajerliğimden ayrılmak istedi. Biz kendisiyle ağlayarak ayrıldık. Kendisi ertesi gün zor durumda olduğunu belirterek 100 bin lira para istedi. Beni menajer Gaye Sökmen'e eliyle götüren de davacının kendisidir. Reklam projelerinde yer almamda davacının hiçbir katkısı yoktur. Dava reddedilsin" ifadelerini kullandı.

"DAHA FAZLA SUSMAYACAĞIM"

Karar sonrası Twitter hesabından açıklama yapan Sangu, "Bu zamana kadar hep sessiz kaldım ama Artık yeter! Bu güne kadar bana yapılanları anlatmadım fakat daha fazla susmayacağım! Bu da hepinize açık davetimdir" ifadelerini kullandı.