2016 senesinde Cunda Adası'nda nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl kızlarını kucaklarına almıştı.

İlk kez bebek heyecanı yaşayan çift, çocuklarına 'Lalin' adını vermişti.

Şimdilerde ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal çifti, önceki gün Emirgan’daki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

'SAĞLIKLA GELSİN'

Arkadaşlarıyla kahvaltı yapan çift, çıkış kapısında soruları yanıtladı. Tebrikleri kabul eden çiftten Kobal, "Bize de sürpriz oldu, heyecanıyız mutluyuz” dedi.

İmirzalıoğlu, "Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah” şeklinde konuştu.

İŞTE BEBEĞİN CİNSİYETİ

İkinci çocuklarının da kız olacağını müjdeleyen Kobal, "Allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir şey. Lalin’le beraber büyürler inşallah. Önemli olan bu sürecin sağlıkla geçmesi ” ifadelerini kullandı.

İmirzalıoğlu, 'İkinci çocukta anneler yoruluyor, yaşlarının birbirine yakın olduğu için' yorumuna, "Beyler desteklerse hanımların yorgunluğunu alıyor. Sinem de topun ağzı. Ben böyle psikolojik olarak destek olmaya çalışıyorum” karşılığını verdi.

KENAN'DAN MESSI BENZETMESİ

İmirzalıoğlu, 'Kız çocukları babalara düşkün olur, Lalin size düşkün mü?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Annenin yerini almak çok zor, düşkünlük var ama ileride göreceğiz. Anne ile mücadele etmek çok zor, bir ikinci lig futbolcusuyla Messi’nin mücadelesi gibi bir şey oluyor, onu kazanmak mümkün değil"

'ANNE-BABA OLMAK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ'

Ünlü çift, birkaç hafta önce de verdikleri röportajda; anne ve baba olmanın güzelliklerinden bahsetmiş ve "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah" demişti.