Geçtiğimiz günlerde türkücü Alişan eşi Buse Varol ile neden evlendiğini açıklamıştı. 

Türkücü Aişan eşi Buse Varol ile nede evlendiğini "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" demesi üzerine tepkiler çığ gibi gelmeye başladı.

Bir tepkide Nihat Doğan'dan geldi. Doğan'ın çarpıcı açıklamaları olay oldu. Nihat Doğan, Alişan için,  "Alişan ne zaman evlendi. Çocuğu ne zaman oldu? Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu! Alişan'ı kınıyorum. Bırakın bu işleri... İmam nikahı mı oldu! Hayır düğünden bir gün önce Nihat Hatipoğlu yaptı. Alişan'ı kınıyorum. Buse buna sessiz kalırsa Buse'yi de kınıyorum.

Her türlü kendiniz yalayıp, yutuyorsunuz. Esenyurt'tasınız, ekran önüne gelince de maşallah, Diyanet İşleri Başkanı olacaksınız. Buradan sesleniyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı'na İzzet YıldızHan'ı, yardımcılığına da Alişan'ı atayın olsun bitsin.

'Kumar oynarsınız, yalarsınız, yutarsınız...'

Kumar oynarsınız, onu yaparsınız, bunu yaparsınız, yalarsınız, yutarsınız. İş popülizme gelince, 'Karımı onu yaptırmam, bunu yaptırmam'.

'Halit ergenç boynuzlu mu oldu?'

Halit Ergenç'in hanımı Bergüzar Koral, dizilerde öpüşmüyor muydu? Peki Bergüzar Korel, öpüşünce kötü kadın mı oluyor. Dünyanın da en onurlu, en güzel annesi. Üçüncü çocuğunu doğurdu. Şimdi Halit Ergenç şey mi oldu yani? Boynuzlu mu oldu?" diyerek sitemini dile getirdi." diyerek bomba etksi yaratan eleştirilerde bulundu.