Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Nesrin Cavadzade, gazetecilerle sohbet etti. Meslektaşı Gökhan Alkan ile nişanlanan Cavadzade, konuyla ilgili, "Benim için de sürpriz oldu. İnsanlar yangınlarla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Alkan ile aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan Cavadzade, muhabirlerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

'BENİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU'

39 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz ve nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu." ifadelerini kullandı.

'ŞU ANDA TÜM SEVİNÇLERİN ÜZERİNDE BİR GÖLGE VAR'

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Nesrin Cavadzade, "İnsanlar yangınlarla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım." dedi.

EVLİLİĞE İLK ADIM

Birlikte rol aldıkları dizi ile aşkları başlayan ikili, Datça'da evliliğe ilk adımı atmıştı. Alkan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Cavadzade'ye aile arasında yapacağı sürpriz evlilik teklifi için özel bir masa hazırlatmıştı.

Tekne ile sevgilisiyle denizden gelen çift, sahil kenarında yapılan hazırlıkları kontrol etmişti. 

Gökhan Alkan, daha sonra aile arasındaki yemekte Nesrin Cavadzade'ye evlenme teklifi etmişti. Büyük bir mutluluk yaşayan Cavadzade ise Alkan'a, "Evet!" yanıtını vermişti.

'GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR'

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor." şeklinde yanıt vermişti.