TRT 1'in reyting rekortmeni fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'na bu sezon başında katılan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu, kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, çıkan haberlere yanıt verdi.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel gibi ünlü isimleri bir araya getiren Masumlar Apartmanı dizisinin Rüya'sı Melisa Şenolsun, 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne katıldı. Ünlü oyuncunun özel hayatıyla ilgili itirafı dikkat çekti.

Son olarak Atiye dizisinde boy gösteren Melisa Şenolsun cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti.

Şimdilerde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz ile Masumlar Apartmanı dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne katıldı.

eçtiğimiz günlerde Melisa Şenolsun ve Ekin Mert Daymaz'ın Cihangir'de birlikte eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin, aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Masumlar Apartmanı’nın Rüyası Melisa Şenolsun, aşk iddialarına yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Instagram hesabından yayınladığı hikaye ile aşk iddialarına yanıt verdi. Şenolsun, "Arkadaşlar panik yok, kalbim boş. Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya" ifadelerini kullandı.