Bürsin, sevgilisi Erçel'e "Sen olduğun için teşekkür ederim! İyi ki doğdun" sözleriyle mesaj gönderdi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, bugün 28. yaşına girdi. Erçel'in doğum gününü kutlayan ilk isim ise sevgilisi Kerem Bürsin oldu.

Hande Erçel ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Bürsin, duygusal bir mesaj paylaştı.

"DOĞUM GÜNÜ SERİSİ BAŞLIYOR!"

Erçel ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Bürsin, gönderisinde, "Doğum günü serisi başlıyor!" ifadelerini kullandı.

"SEN OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!"

Sevgilisinin güzel ve harika biri olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, Hande Erçel'e, "Sen, sen olduğun için teşekkür ederim! İyi ki doğdun." sözleriyle seslendi.

"AMANIM DA AMANIM..."

Kerem Bürsin'in karelerini kendi sosyal medya hesabından yayınlayan Erçel de sevgilisinin paylaşımına, "Amanım da amanım..." diyerek karşılık verdi.

"SİZİ YERİM!"

Hande Erçel, ayrıca takipçilerinden gelen doğum günü hediyeleriyle verdiği bu pozu, "Sizi yerim!" notuyla yayınladı.

Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Utangaç tavırlar sergileyen Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. 

Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var." demekle yetinmişti.