Uzun süredir birlikte olan İdo Tatlıses ve Yasemin şefkatli, 7 Ekim'de görkemli bir düğünle evlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde 3 farklı gelinlik giyen Şefkatli güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Oğlunun düğünü için kesenin ağzını açan İbrahim Tatlıses ise gelinine altın kemer taktı. O kemeresin fiyatı ise dudak uçuklattı. Kemerin fiyatının 450 bin lira olduğu öğrenildi.

İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses ile düğünde çektirdikleri bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta en çok dikkat çeken ayrıntı ise Tatlıses'in gelinine taktığı altın kemer oldu.

Kesenin ağzını açan İmparator'un gelinine taktığı altın kemerin fiyatı ise merak konusu oldu.Düğün sonrası Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Yasemin Şefkatli, Tatlıses'in taktığı altın kemerli bir pozunu da yayınlamayı ihmal etmedi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan altın kemerin tamı tamına 450 bin olduğu ortaya çıktı.

DÜĞÜN İÇİN HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMAMIŞTI

Düğün için hiçbir masraftan kaçınmayan İbrahim Tatlıses'in cebinden çıkan paranın servet değerinde olduğu söyleniyordu.

Düğünde ayrıca Tatlıses'in gelininin giydiği gelinlik de kriz çıkarmıştı.Dekolteli olduğu gerekçesiyle Tatlıses'in gelini kısa süre sonra o gelinliği çıkarmıştı.

İdo Tatlıses ise iddiaları yalanlayıp haberlere tepki göstermişti.İdo Tatlıses açıklamasında, "Eşim aile bireylerinin isteği doğrultusunda 3 gelinlik almıştı. Gelinlikleri düğün sırasında tek tek değiştirmesi bu sebepleydi" demişti.