Hande Sarıoğlu, son zamanlarda sosyal medyada söyledikleriyle sık sık gündeme geliyor. Oryantal dans videosu çektiği için Habertürk’teki işinden olan Sarıoğlu, geçtiğimiz gün oryantal dans kursuna başladığını sevenlerine duyurmuştu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Hande Sarıoğlu, takipçilerinden gelen yorumlara cevap vermeyi de ihmal etmiyor. Sarıoğlu bu sefer de “Komutanım ol Hande” yorumuna verdiği cevapla gündeme geldi.

Cesur paylaşımlarıyla magazin basınının ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer alan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Habertürk'teki kariyeri sonlandıktan sonra dijitale yöneldi. 

YouTube'da bir kanalda bahis programı sunan Sarıoğlu, her hafta maç tahminlerinde bulunuyor. 

Geçtiğimiz günlerde asker kıyafetiyle yayın yapan Sarıoğlu, “Komutanım ol Hande” yorumuna “5 öğün dayak” yanıtını verdi. 

Sarıoğlu'nun yorumuna gelen “Döv beni artık” ve “Beni de döv Hande” yanıtları ise sosyal medyayı salladı.

Hande Sarıoğlu, 2019 yılında çalışmaya başladığı HaberTürk’teki görevinden sosyal medya hesabında paylaştığı oryantal dans videosu sonrasında ayrıldı.

Televizyondaki kariyeri biten Sarıoğlu, dijitale yöneldi.

Youtube’da sevenleri ile bir araya gelen Sarıoğlu, magazin gündeminin son zamanlarda en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

İddialı pozlarıyla da adından söz ettiren Sarıoğlu'nun, Instagram'da 400 bin takipçisi bulunuyor.