Ünlü bir kahve zincirinin Türkiye CEO’su olan Mehmet Dinçerler’in hayatı, şarkıcı Hadise ile olan birlikteliği sonrası merak edilmeye başlandı. 

İş insanı Mehmet Dinçerler, Hadise ile yaşadığı birlikteliğin ardından magazin dünyasında en çok merak edilen isimlerden biri oldu.

1988 yılında dünyaya gelen ve aslen Gaziantepli olan Mehmet Dinçerler, ünlü bir kahve markasının Türkiye CEO’sudur.

Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in de oğludur.

Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını baklavada tanınan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler 2012 yılında satın almış ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etmiştir. 

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

Ancak bugün babasının sahibi olduğu Hacı Sayid'le birlikte Mehmet Dinçerler de şirketi Gloria Jeans için konkordato talep etti. 

Konu hakkında basın açıklaması yapan Mehmet Dinçerler, 12 yeni şube daha açacaklarını belirterek, ekonomide yaşanan olumsuz durum karşısında, iş ortaklarını mağdur etmeyeceğinin sözünü verdi.