Oyuncu Begüm Kütük, 40. yaşında takipçilerinden bir istekte bulundu. Begüm Kütük, 40 yaş doğum günü hediyesi olarak Bir Dilek Tut Derneği’ne bağış yapılmasını istedi.

Begüm Kütük konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İlkokuldaydım. Öğretmenimiz matematik dersinde annemizin, babamızın yaşının toplamını sormuştu. Ben cevap verememiştim. O güne kadar onların kaç yaşında olduğunu sormak hiç aklıma gelmemişti. Ölümsüz değil miydi onlar? Yaşı olur muydu ki anne, babanın? Akşam ilk defa babamın 40 yaşında olduğunu öğrendim. Öğrenmez olaydım :) Sabaha kadar babamın ne kadar yaşlı olduğunu düşünüp, ölümsüz olmadığı için ağlamaktan perişan olmuştum.

Bir kaç gün sonra, 27 Ağustos’ta beni zamanında çok korkutan 40. yaşıma basıyorum. Bugün o kadar ağladığım geceyi düşünüp, çocuk ruhuma gülümsüyorum. Sevinçler, mutluluklar, heyecanlar, hayal kırıklıkları, kayıplar, kızgınlıklar, başarılarla bezeli 40. yaşım geldi çattı.

Bu yıl hepimizin yaşadığı talihsizlikler, acılar, hastalıkla mücadele derken, günden güne daha hassas ve duyarlı biri oldum. Yaşamın sandığımız kadar uzun olmadığını ama paylaşacak her güzelliğe yetecek ömrümüzün olduğunu daha iyi anladım. Dostlarımdan, arkadaşlarımdan hediye istemiyorum. Tüm sevenlerimin kurduğum hayale ortak olmalarını diliyorum.

40. Doğum günümü Bir Dilek Tut Derneği/Make A Wish Türkiye 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dilekleri için bağışlıyorum. Yeni yaşımda benim de dileğim 18 yaşındaki lenfoma hastası olan Elif Nur ve onun gibi hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek. Elif Nur’un en büyük hayali piyano sahibi olmak. Elif Nur’un hayaline katkı sağlamak için biyografimde bulunan linke tıklayarak dilediğiniz kadar bağış yapabilir ve çocukların yüzlerinde kocaman gülümsemeye neden olabilirsiniz. Bu bana vereceğiniz en güzel doğum günü hediyesi olacak