CHP'de değişim hareketi başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li isimlerle yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızmıştı. Toplantının ardından CHP MYK da olağanüstü toplandı ve açıklama yapıldı.

CHP 'OLAĞANÜSTÜ' TOPLANDI

CHP MYK'sı bugün genel merkezde olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın yer almadığı belirtildi.

"HİYERARŞİYİ DİKKATE ALMAYAN, PARTİ GELENEKLERİNE UYMAYAN TOPLANTILAR..."

Toplantının ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak kameralar karşısına geçti. Öztrak konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Ülke yangın yerine dönmüşken, millet zam zulüm altında inlerken Zoom konuşmayı doğru bulmayız. Partimizin kongreler süreci hızla ilerlerken, partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz ama partimizin yıpratılmasını doğru bulmuyoruz.

'KILIÇDAROĞLU' MESAJI DİKKAT ÇEKTİ

Partimizin genel başkanı partiyi limana hasarsız yanaştırmaya kararlıdır, bunu da yapacaktır.

CHP'NİN TOPLANTIDAN HABERİ VAR MIYDI?

Toplantıdan haberimiz yoktu."