Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınına karşı alınan yeni kararları açıkladı. Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler açılırken, müzik ve eğlence sektörünün yasaklarının devam etmesine ünlü isimlerden tepki geldi.

“400 TL’YE KADAR OLAN FATURALARINIZI ÖDEYECEĞİZ”

Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan ünlü isimler, “Yapmayın, perişan olduk" diyerek tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı Haluk Levent, çalışamayan müzisyenlerin isyanına tepkisiz kalmadı. Levent, Twitter hesabından, “Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız” açıklamasında bulundu. 

"SAHNE EMEKÇİLERİ İÇİN ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ"

Çözüm için Ankara'ya gitmek istediklerini belirten Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımında ise "Birçok sanatçı dostumuz aradı. Hepsine teşekkür ediyoruz. 5 kişilik ekip oluşturduk. Burhan Şeşen, Ceylan Ertem, Gripin ve Manga ile birlikte tüm sahne emekçileri için çözüm arayacağız" ifadelerini kullandı.