Tüm MakaleleriSonuç itibariyle Cavit Çağlar, Hikmet Şahin ve İbrahim Yazıcı gibi isimlerin başkanlık yaptığı Türkiye’nin beşinci şampiyonu Bursaspor, maalesef yanlış başkan ve yöneticiler nedeniyle bugünkü durumuna geldi ve transfer tahtası açtırma vaadinde bulunan adaya anahtarı teslim etti.

Ne diyelim koca Bursaspor’u bu duruma düşürenler utansın.

Bugüne kadar Erkan Kamat’ı ve yönetimini Bursa’da belki de en çok eleştiren kurum olarak Sosyal TV’yi gösterebiliriz. Bursaspor üst üste galibiyetler aldığı dönemde bile Erkan Kamat’ı eleştirmeye devam etmiştik. Çünkü sahadaki başarı tamamen Teknik Direktör Mustafa Er ve “Vakıfköy’ün çocukları”na aitti.

Saha dışındaki durumu da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, sağladıkları maddi destekle ayakta tuttular. Ancak Erkan Kamat ve ekibi o kadar yanlışlar yaptılar ki, yapılan destekler yetersiz kaldı.

Şimdi gelelim bugüne. Teşbihte hata olmaz. Bursaspor’daki durumu ben biraz ‘denize düşen yılana sarılır’a benzetiyorum.

Emin Adanur, futbolcu satmayacağını, transfer tahtasını açacağını, önemli transferler yapacağını, Bursaspor’un elektrik, doğalgaz gibi borçlarını ilk etapta hemen kapatacağını, stadın isim hakkını satamazsa kendisinin satın alacağını, forma sponsorluklarından 5,5 milyon TL gelir elde edeceğini, takımı Süper Lig’e çıkaramazsa Bursaspor’un kasasına koyacağını söylediği 40 milyon lirayı almayacağını ve buna benzer sözler verdi. Yakından takip edeceğiz. Sözlerini tutarsa tabi ki kendisini alkışlayacağız.

Tabi bu arada Emin Adanur’a Teknik Direktör Mustafa Er ile devam etme kararı nedeniyle ilk teşekkürümüzü edelim.

İnşallah bu işin sonunda kazanan Bursaspor olur…