Bayrampaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan 4 çocuk babası İhsan Yalçın’ın akşam iş saatleri içerisinde sokak üzerinde yanına bir köpek geldi. Yanına gelen köpeğe süpürgesi ile okşayarak şefkat gösteren Yalçın, köpeğin mutlu olmasını sağladı.

Temizlik işçisinin yanına yatarak yapılan davranışa olumlu tepki veren köpek, vücut dili ile adeta okşamanın devam etmesi yönünde davranışlarda bulundu. Köpek ile temizlik işçisi arasında kurulan bu sevgi bağı bir başka vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Belediyeden temizlik işçisine ödül

Sosyal medyada ilgi gören videonun yayılması üzerine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, temizlik işçisi İhsan Yalçın’ı makamına kabul etti. Bayrampaşa Belediyesinde 8 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Yalçın’a ikramiye ödülü ve bir takım hediyeler verildi.

Belediye çalışanının merhametinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Aydıner, “Belediyemizin temizlik elemanının temizlik yaparken orada gördüğü bir köpeğe şefkat ve merhamet göstermesi bizi son derece mutlu etti. Bu nedenle biz de İhsan kardeşimizi teşvik olsun diye ödüllendirelim dedik. Bundan sonra da hayvanlarla daha çok bir araya gelebilmesi adına kendisine bir takım hediyeler verdik. Ben kendisine teşekkür ediyorum ve göstermiş olduğu insanca hareketinden dolayı yürekten kutluyorum” dedi.