Ferhat Murat "Çamur medya! görevinin başında" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ferhat Murat KRT 'nin "AKP'li büyükşehir belediye başkanından 10 Kasım'da büyük skandal" başlıklı haberine sert bir tepki göstererek "Çamur medya! görevinin başında" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın 10 Kasım öncesi sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını güncelleyerek "sırıtan"  fotoğrafını koydugunu iddia eden KRT habere en sert tepki BBB danışmanı Ferhat Murat'tan geldi. Sosyal medyadan konuyla ilgili  paylaşımda bulunan Murat;

"Çamur medya! görevinin başında... Millet İttifakı'nın şehit ailelerine ettiği küfürleri unutturmak, gündemi değiştirmek için trol medyası yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Bu arada 10 Kasım'da aşağıdaki belediye başkanlarının somurtkanlıkları ise gözden kaçmıyor" dedi.

Murat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sosyal medya profil fotoğraflarını da paylaşarak "10 Kasım'da aşağıdaki belediye başkanlarının somurtkanlıkları ise gözden kaçmıyor"dedi.