Türkiye’den Bursa , İstanbul ,Kocaeli, Kastamonu, Yozgat, Çorum ve Nevşehir illerinden ortaklar ile Azerbaycan, Romanya, Sırbistan ve Makedonya’dan yabancı ortakların katılımı ile sürdürülen 'Dinlediklerim Hayalimde (Listening to My Dreams)' -eTwinning projesi, öğrenci ve öğretmenlerin aktif katılımı ile devam ediyor.

Bursa Mualla Türkün Anaokulu Minik Yıldızlar sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ezgi Yıldız Durgun rehberliğinde projeye katkı sunuyor.

Öğrenciler her hafta farklı masal ve hikayeler ile buluşarak, dinlediklerine ilişkin görsel olmaksızın hayallerini resimliyorlar.

Öğrencilerce yapılan kitap kapak tasarımı ve resimler birleştirilerek, miniklerin kendi kitaplarını oluşturması sağlanıyor.

Mualla Türkün Anaokulu Minik Yıldızlar sınıfı öğretmeni Ezgi Yıldız Durgun, '’Bu proje ile geleceğimiz olan çocuklarımızın hayallerini çizmelerini, işitsel ve bilişsel becerilerini sanata dönüştürmeyi hedefliyoruz. Projenin başladığı Mart ayından bu yana öğrencilerimizin işitsel algıları ile bilişsel ve çizim becerilerinin geliştiğini görüyoruz. Projemiz okul ortamında yüz yüze gerçekleşiyor. Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime katılamayan öğrencilerimiz ile de uzaktan eğitim yoluyla devam ediyor. Projemizin hedeflerinin gerçekleştiğini görmek mutluluk verici’’ dedi.