Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bu kapsamda Millet Mahallesi 2. Mete Sokak, Sinandede Mahallesi Barutluk Cadde, Şükraniye Mahallesi 15. Fatih Sokak ve Baruthane ve Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri arasında bağlantı sağlayan Baruthane Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi. 



Çalışmalar çevredeki esnaflar ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek belediye çalışanlarının 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke, döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek cadde ve sokaklarımızın sakin olduğu günlerde alt ve üst yapı çalışmalarımıza hız verip Yıldırımlı hemşehrilerimizin çalışmalarımızdan minimum şekilde etkilenmesini amaçladık. Amacımız kalıcı ve güzel işler yapmak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda buna önem gösterdik” diye konuştu.



BAŞKAN YILMAZ ‘1MAYIS’I İŞÇİLERLE KUTLADI

Daha güzel bir Yıldırım için kendi bayram günlerinde mesaiye devam ederek asfalt çalışması yapan belediye işçilerinin bayramını tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’daki her güzelliğin altında çalışan kardeşlerimizin emeği, alın teri, gayreti ve yeteneği vardır. Ben tüm çalışanlarımızın, işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum. İnşallah sağlıklı daha güzel günlerde de çalışmalarımıza devam edelim” ifadelerini kullandı.