Aşı karşıtlığıyla bilinen Yeniden Refaf Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yeni sözleri, gündemdeki söylem ve gelişmeleri mizahi dille sosyal medyaya taşıyan bir ‘Zaytung’ işi sanıldı.

Erbakan, koronavirüs aşısını kendisine yaptırmadığını ve yaptırmayacağını ifade ederken, aşı olanlar için ilginç bir öngörüde bulundu.
Aşı karşıtlığında ısrarlı!

…Ve!
Gerekçesi açısından, “mRNA demek, insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir." diyordu.
‘mRNA’ dediği…
Alman ‘BioNTech’ aşını gündeme getiriyordu ve bu aşının yapılmasıyla bir ‘Yaratık’ doğumuna neden olunabileceğini savunuluyor.
Böyle denilmesi…

‘Zaytung’ işi sanıldı.
Hakikaten…

Denilmişti, o sözler!
Yaratık doğacak olsa…
Şimdilerde…
Doğumlarla;

Literatüre girerdi.

Küresel olarak…

Aşı karşıtlığı var ve ülkemizde de böyle bir tartışma ve gündem konusu yaşanıyor, ancak Erbakan’ın iddiası, tepkiyle karşılandı.

Ülkeyi yönetmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda da toplumun desteğini alabilmek isteyen siyasetçi olarak, iddiasıyla hayli şaşkınlık yarattı.
Tuhaf olan…
BioNTech, mRNA türü yani pasifize edilmiş bir virüsten elde edilmemiş aşı, ama Sinovac böyle değil.
Bu gerçek varken…
Oğul Erbakan;

Aşı karşıtı!
Merhum siyasetçi ve devlet adamı;
Baba…
Prof. Dr. Necmeddin Erbakan, Türkiye’nin üretiminde yerli ve milli kavramlarını önemseyen, politikalaştırmak ve eylemleştirmek isteyen liderdi.
Koronavirüse karşı…
Yerli imkanlarla aşı üretilmesi için çalışma yürütüyordu ve yıl sonuna kadar ‘acil kullanım’ onayıyla seri üretim hedefleniyor.
Bu durumda…
Oğul Erbakan;
Ne düşünecek, ne söyleyecek!