Kuvvetli lodos ve fırtına nedeniyle Bursa'da yarın okullar tatil edilirken, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kılavuz'dan açıklama geldi. Kılavuz yaptığı açıklamada, '' Salı günü sadece engelli ve hamile personelimiz idari izinli sayılacaktır. Üniversitemizde yüz yüze eğitim devam edecektir. Bilgilerinize sunulur.'' ifadelerini kullandı.

Bursa'da etkili olan lodos nedeniyle Bursa Valiliği yaptığı açıklamada 30.11.2021 salı günü bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verildiği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personellerin ise izinli sayılacağını duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kılavuz ise, ''Kıymetli Personelimiz, Sevgili Öğrenciler; Bursa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde 30 Kasım (Yarın) Salı günü sadece engelli ve hamile personelimiz idari izinli sayılacaktır. Üniversitemizde yüz yüze eğitim devam edecektir. Bilgilerinize sunulur.'' ifadelerini kullandı.