Bursa Kanserlerle Savaş Derneği Başkanı Ümit Ecemiş atölyelerinde gönül dostları ile ürettikleri boneleri sağlık çalışanlarına hediye ederek destek verdi. Ümit Ecemiş'in bu hareketi, sağlık çalışanları tarafından da takdirle karşılandı.

Korona virüs ile mücadelede sağlık çalışanların canla başla çalıştığını söyleyen Ecemiş, onların bu çalışmalarını motive edecek çalışmalar yapmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.

Sağlık personellerine Bursa Kanserle Savaş Derneği olarak bone hediye ettiklerini ifade eden Ecemiş, "Sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu göstermek ve onlara teşekkür etmek için buradayız. Bizim için hizmet veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizler onlar için ne yapsak azdı. Biz de onlara destek olabilmek adına Bursa Kanserle Savaş Derneği gönül dostlarımız ile atölyelerimizde diktiğimiz boneleri hediye etmek istedik. İnşallah ülkemiz bu zor günleri en kısa sürede, en az zayiatla atlatır ve eski güzel günlerimize geri döneriz" dedi.

Sağlık çalışanları ise yapılan hediyeden dolayı  Bursa Kanserle Savaş Derneği Başkanı Ümit Ecemiş başta olmak üzere tüm gönül dostlarına teşekkür etti.