Dün Bursaspor pek iyi oynamadı ama yüreğini ortaya koydu. Belki maçı 4-0 ya da 5-0 kazansa bu kadar kıymetli olmayacaktı bu galibiyet. Çünkü öz güvenini yitirmiş, kafa olarak düşmüş bu takım 0-2’den gelip 3-2 kazanması çok önemliydi. Teknik Direktör Mustafa Er’i tebrik etmek lazım.

Dünkü galibiyet bana göre onun eseri. Gençleri yüreklendirmiş. Onlar da yürekleriyle oynadılar ve kazandılar. Şimdi Bursaspor için her şey yeniden başlayabilir. Bu galibiyetle kendilerine gelebilirler. Tabi dünkü galibiyette, kurtardığı penaltıyla maçın 0-3 olmasını engelleyen ve takıma saha içinde büyük moral katan kaleci Ataberk’i de unutmamak lazım.

Ancak Teknik Direktör ve ekibi ile birlikte sahadaki gençler vazifelerini yerine getirmek adına böylesine özverili olurken, koskoca beşinci şampiyon Bursaspor’un başkanı Erkan Kamat ne iş yapıyor çok merak ediyorum. Sadece ben merak etmiyorum. Herkes merak ediyor. Neden çıkıp konuşmuyor acaba. Konuşmadığı gibi ne kulübe ne takıma gram fayda sağlamıyor.

Duyduk ki kulüp personeli aylardır maaş almıyormuş. Futbolcuların paralarını da Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile BTSO Başkanı İbrahim Burkay veriyor. Peki başkan ne yapıyor? Sanırım Bursaspor hedefe ulaşamazsa sessiz sedasız bırakıp gidecek. Ya da hedefe ulaşırsa da “Herkes hakkımda atıp tuttu. Ama ben sustum. İşimi yaptım. Bakın takımımız da hedefe ulaştı” diyerek, hedefe ulaşılması durumunda (inşallah) bana göre gram katkısı olmamasına rağmen tüm başarıyı sahiplenecek.

Ben bu noktada doğru bildiğimi ısrarla yazmaya ve söylemeye devam edeceğim. Ancak Bursaspor genç Teknik Direktör Mustafa Er ve genç futbolcularıyla inşallah Süper Lig hedefine ulaşır.