Bursa genelinde haftanın ilk gününde herhangi bir yağış beklenmiyor ve hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 16 derece olarak ölçülüyor. Yarın için hafif sağanak yağış geçişlerinin beklendiğini bildiren meteoroloji çarşamba ve perşembe günleri için ise karla karışık yağmur ve kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığında büyük düşüşler görüleceğini bildirdi.

Bursa'da yeni haftanın ilk gününde beklenen sağanak yağış etkisini kaybederken, sıcaklık 15 derece üzerindeki sabit seyrini sürdürüyor. Sabah saatlerinde etkili olan çok bulutlu gökyüzü, öğle saatlerinde yerini parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüne bırakırken termometreler ise gün içerisinde en yüksek 16 dereceyi ölçüyor. Akşam saatlerine doğru düşüşe geçen sıcaklıkla birlikte yarın ise sağanak yağış bekleniyor.

KAR İÇİN TARİH VERİLDİ

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa için çarşamba ve perşembe günleri kar yağışı bekleniyor.

Yarın için (Salı) yapılan tahminlerde hava sıcaklığının en yüksek 15 derece olacağı bildirilirken, sağanak yağış geçişleri yer yer şehir genelinde yüzünü gösterecek.

Çarşamba gününden itibaren sıcaklıklarda büyük düşüş yaşanırken, karla karışık yağmur ile birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 8 dereceyi ölçecek.

Perşembe günü için Bursa genelinde sıcaklık gece saatlerinde eksi 3 dereceleri görürken, gün içerisinde de en yüksek 3 derece olacak ve kar yağışı etkili olacak.

Cuma günü ise yağışlar Bursa'yı terk ediyor ve sıcaklık yeniden 8 dereceye kadar yükselecek. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim olacak.