Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 18 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerine kadar yüzünü gösteren parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü akşam saatlerinden itibaren yerini sağanak yağışa bırakıyor. Hafta sonundan itibaren sağanak yağışlı havanın etkisi altına girecek olan Bursa'yı yeni hafta da yağışlı bir hava bekliyor.

Bursa'da haftanın son iş günü sabah saatlerinden itibaren yüzünü göstermeye başlayacan parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile başladı.

Öğle saatlerine kadar yüzünü gösterecek olan parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte ölçülen en yüksek sıcaklık gün içerisinde 18 derece olacak.

Akşam saatlerine doğru sağanak yağışın Bursa genelinde yer yer yüzünü göstermeye başlayacağını bildiren meteoroloji, hafta sonu için de yağış uyarısında bulundu.

Gece saatlerinde ise rüzgarın etkili olacağı bildirilirken, hafta sonunda da yağışların etkili olacağı bildirildi.

HAFTA SONUNDAN İTİBAREN YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde sağanak yağış hafta sonundan itibaren başlamak üzere yeni hafta başında da yüzünü göstermeye devam edecek.

Yarın için yapılan (CUMARTESİ) tahminlere göre hava sıcaklığının en yüksek 20 derece olarak ölçüleceğini bildiren meteoroloji, sağanak yağışın yer yer etkili olacağını açıkladı.

PAZAR günü hava sıcaklığı en yüksek 18 derece olurken, sağanak yağış da devam ediyor olacak.

Hafta başında (PAZARTESİ) termometreler gün içerisinde en yüksek 17 dereceyi ölçerken, SALI günü ise sıcaklıkta 5 derecelik bir düşüş yaşanacak.

Haftanın ilk 2 gününde sağanak yağış Bursa genelinde yüzünü göstermeye devam ediyor.