Bursa'da gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 31 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık 33 dereceye kadar ulaşıyor ve sabah saatlerinden itibaren akşam saatlerine kadar şehrin bazı kesimlerinde sağanak yağış geçişleri yüzünü gösteriyor. Öte yandan yeni hafta için yapılan tahminlerde, Bursa'da yeni haftada sıcaklık yükselirken, yarın yağış beklenmiyor ancak salı günü için meteorolojiden sağanak uyarısı yapıldı.

Bursa sıcaklıkların yükselişte olduğu bir hafta sonu yaşarken, yer yer yüzünü gösteren sağanak yağış sürprizleri ile karşı karşıya.

Hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 31 derece olarak ölçüldüğü PAZAR gününde Bursa'da hissedilen sıcaklık ise 33 dereceye kadar ulaşıyor.

Sabah saatlerinden itibaren şehrin bazı kesimlerinde yer yer sağanak yağış etkili olurken, akşam saatlerine kadar yağışın şehri genelinde bölgesel olarak etkili olacağı belirtildi.

Akşam saatlerinden itibaren ise yağış Bursa'yı salı gününe kadar terk ediyor.

YENİ HAFTA AÇIKLAMA

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da yeni haftada sıcaklık 30 derecenin altına doğru düşüşe geçiyor.

Yarın için (PAZARTESİ) yapılan tahminlerde sıcaklığın en yüksek 32 derece olarak ölçülmesi beklenirken, yağış ise beklenmiyor.

SALI günü için meteorolojiden sağanak yağış uyarısı yapılırken, sıcaklığın en yüksek 30 derece olacağı öngörülüyor.

ÇARŞAMBA günü sıcaklık 27 dereceye kadar gerilerken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak.

Bursa'da PERŞEMBE günü için hava sıcaklığının 25 derecelere kadar gerileyeceğini bildiren meteoroloji, yağış tahmininde bulunmazken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün şehir genelinde yüzünü göstereceğini bildirdi.